Sunday, March 12, 2006

Alvalade Stadion Sporting Lisabona


Kada smo posle utakmice isli u autobus stigao sam da se slikam pored plakata koji obelezava koliko je dana ostalo do proslave stogodisnjice Sportinga

Kazu licimo sin moj i ja!?

 
Prosudite sami Posted by Picasa

Saturday, March 11, 2006

Sarita

  Posted by Picasa
Moja cerka maskirana u leptira u igraonici, Povoa de Varzim

Trening Tarotes

 
Trener Mota sa mojim sinom i cerkom na jednom od njegovih treninga u Varzimu Posted by Picasa

Friday, March 10, 2006

Zapocinjanje kontranapada


Za razliku od ispucavanja nogom, kada mi je lopta u rukama imam utisak da mogu da je uputim gde zelim i onoliko brzo i daleko koliko je potrebno , moji pasovi rukom znaju da budu ozbiljna pretnja ,i pocetak opasnog kontranapada

Ispucavanje


Mnogo puta u toku utakmice sam u prilici da loptu ispucavam sa 5 metara , voleo bi da napredujem u tom pravcu i lopte ispucavam i dalje i vislje nego sto je to sada slucaj.

Leixoes-Varzim


Pred pocetak utakmice sa Leixoes-om , ekipa Varzima,minut cutanja

Predstavljanje pred pocetak sezone "Nomad Evropskog fudbala"

Varzim -Estoril


Prva pobeda na domacem terenu ,velika radost nakon meca ,utakmica koju je obelezio jedan sjajan udarac Cicera i dobra igra Nuno Gomesa

Varzim -Sporting Covilha


Utakmica koju smo izgubili na svom terenu ,nase se sanse nisu pretvorile u golove a njihove jesu zato smo sa terena izasli porazeni.

Thursday, March 09, 2006

Prva zvanicna utakmica za ekipu Varzima



Pobedili smo ovu utakmicu imali smo odlicnog Kostea Aleksa i Emanuela , imali smo ekipu koja se borila od pocetka do kraja i imali smo srece.

Sunday, March 05, 2006

Mesto gde sam stasao u golmana


Stadion Crvene Zvezde,na levoj strani tereni omladinskog pogona na desnoj tereni prvog tima u sredini teren na kome su pali ,Bajern,Real(2 puta),Mancester na kome se Milan izvukao uz pomoc mag(ije)le.
Nije stvorena jos takva ekipa koja na ovom stadionu ne moze da poklekne.

Komsiluk


Na ovim ulicama sam prohodao,protrcao i prvi put sutnuo loptu,nekada je tu bila jedna velika poljana, sada su samo velike zgrade,tu medju tim zgradama zivi moja sestra, majka, baka kao i moje komsije ,Cika Nidza,Zika,Teta Vera,Pedja,Barbara,Nadica,Boban,Vlada,Bocko.

Thursday, March 02, 2006

Trening



U pripremnom periodu sa ekipom Varzima,na pocetku svoje trece sezone u Portugalu po prvi put sam branio za jednu ekipu sa kontinenta,na treninzima sam cesto bio aktivan u ulozi trenera golmana pored svoje uobicajene obaveze na golu.

Hapoel Jerusalem


U vreme kada sam branio u Jerusalimu,nezaboravni grad,divna klima, voleo bih da se jednog dana vratim tamo.

Wednesday, March 01, 2006

Clanak Zurnal


Interviju koji sam dao za Sportski Zurnal u kome su mi zenu prekrstili u Tamaru,ovom prilikom zelim da ispravim tu novinarsku gresku i da bar posetiocima interneta dam do znanja da je njeno pravo ime Tatjana,nikako Tamara,Tijana,Ivana,Jelena.